NEGA OBRAZA

Pozdravljene! 

Veliko je vedno govora o ličilih, a premalo o sami negi obraza. Zato bom danes opisala svoj postopek nege obraza (p.s. tega ne počnem vsak dan, ampak enkrat tedensko).


Snapchat: marcelica

V teh vročih dne se na veliko izogibam ličilom, saj mi povzročajo nemalo nevšečnosti - beri: mozolje! Zato si vsako jutro umijem obraz, nanesem micelarno z bombažno krpico in namažem z Garnierovo (sveti gral že 8 let) BB kremo in to je to. Če si nanesem puder ali korektor, je to tretja svetovna vojna naslednjih 5 dni. 
Na srečo imam japonsko vrisane obrvi (hvala Maruša - o tem v posebni objavi) in yumi trepalnice. Oh joj, cela umetna bi rekli nekateri. No, tako to izgleda:


Kadar si delam nego obraza, ga najprej umijem z vodo in micelarnim čistilnim gelom. Nato brisačo zmočim z vročo vodo in jo podržim na obraz (da se odprejo pore). Sledi piling - uporabljam dva :
*Neutrogena Visibly Clear 
*Cien exfoliating face wash


Prvi je bolj grobi, saj je piling kot tak, drugi je pa bolj čistilni gel z delci, vendar ga vseeno uporabljam kot piling, ker vsebuje delce, ki odstranjujejo odmrle celice. Vsega skupaj pa ne nanašam z rokami, ampak z aparatom Philips Beauty Visapure. Ko obraz umijem, naredim hitro savno nosu, da ga pripravim na obliž proti ogrcem (uporabljam pa Baleine (DM) ali pa Biore (Muller) obliže).


Temu sledi maska, običajno uporabljam te sheet maske od Garnierja, ker so najbolj enostavne za uporabo in pustijo super občutek na koži. Včasih jih zamenjam z glineno masko, ki je res odlična (Hofer). 

Za konec na obraz nanesem še vlažilno kremo Garnier (ah ta Garnier) in nega je končana, koža pa nahranjena, mehka in sijoča.


Kako pa ve poskrbite za svojo kožo v poletnih dnevih? 

Love ya, Marcela xoxo

Komentarji

Objavite komentar